Rejim karşıtı gösteriler Esed'in evinin yakınında yapılmaya başlandı

Suriye’de yönetim karşıtı gösterilerin Devlet Başkanı Beşşar Esed’in evinin bulunduğu Ebu Rummana’da da yapılmaya başlandığı...

Suriye’de yönetim karşıtı gösterilerin Devlet Başkanı Beşşar Esed’in evinin bulunduğu Ebu Rummana’da da yapılmaya başlandığı bildirildi.

El Cezire televizyonuna açıklamada bulunan aktivist Ali el Hasan; “Dün akşam Beşşar Esed’in, zengin insanların ikamet ettiği ve elçiliklerin ağırlıklı olduğu Ebu Rummana’da yönetim karşıtı gösterilerin yapıldığını” aktardı.

Yönetim karşıtı gösterilerde “Esed yönetimi bırak” sloganlarının atıldığını aktaran Hasan, bu bölgede ilk defa ve Beşşar Esed’in evine yakın bir yerde yönetim karşıtı bir gösterinin düzenlendiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Öte yandan bir aktivist,başkent Şam'ın El Kadem bölgesinde 20 gencin tutuklanmasının ardından Şam’ın merkezi sayılan Midan ve Kefer Suse ile İran elçiliğinin bulunduğu Mezze mıntıkasında da yönetim karşıtı gösterilerin düzenlendiğini belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz