Rekabet Vatandaşa Yaradı -

Edirne Uzunköprü ilçesi Gazi Caddesi üzerinde yeni iş yeri açılışı nedeniyle kampanya yapan bir tavuk...

Edirne Uzunköprü ilçesi Gazi Caddesi üzerinde yeni iş yeri açılışı nedeniyle kampanya yapan bir tavuk döner satıcısının tavuk döneri 75 kuruştan satmasıyla cadde üzerinden uzun kuyruklar oluştu.

Gazi Caddesi üzerinde bulunan tavuk döner satan üç dükkan sahibinin başlattığı rekabet kızışınca tavuk dönerin fiyatı 2 TL'den 75 kuruşa düştü. Sabah saatlerinde yeni iş yeri açılışı nedeniyle bir kampanya başlatan Edirne Durak Büfe firması tavuk döneri ayran dahil 2.00 TL'ye satmaya başlayınca cadde üzerinde bulunan diğer dükkanlar da tavuk döneri 1,50 TL7den satmaya başladı. Rekabetin gün içerisinde kızışması ile tavuk dönerin fiyatı 75 kuruşa kadar düştü.

Reklam
Reklam

Rekabetin kendilerine yaradığını belirten vatandaşlar ise, "Daha önceden 2,00 karşılığında aldığımız tavuk döneri bu gün 75 kuruştan satın alabiliyoruz. Bu rekabetin daha ne kadar süreceğini merak ediyoruz. yeni bir iş yeri açılmasıyla başlayan kampanya rekabetin kızışmasıyla inada bindi. ' şeklinde konuştular.

Edirne Durak Büfe firmasının yetkilileri ise fiyatların rekabetten değil tamamen tanıtım amaçlı olduğunu belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: