“reklamın İyisi”ni Takdim Etti

CNN Türk’te Reklamın İyisi programını hazırlayıp sunan Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet...

CNN Türk’te Reklamın İyisi programını hazırlayıp sunan Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Alikişioğlu, Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Züver Çetinkaya’yı ziyaret ederken, kitaplaştırılan TV Programı “Reklamın İyisi” isimli eserini de takdim etti.

CNN Türk’te 130 haftadır devam eden “Reklamın İyisi” programını hazırlayıp-sunan Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Güneş Gazetesi yazarı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Alikişioğlu, Marmara Belediyeler Birliği’ni ziyaret etti.

Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Züver Çetinkaya ve Basın Danışmanı Fatih Sanlav’la görüşen Alikişioğlu, “Marmara Belediyeler Birliği’ni bir anlamda belediyecilik akademisi olarak görüyorum. Kişisel gelişim seminerlerinden mevzuat ve yönetmelik eğitimlerine kadar birbirinden önemli eğitim programları gerçekleştiriliyor. Türkiye’deki en aktif belediye birliğinin Marmara Belediyeler Birliği olduğuna inanıyor, Recep Altepe Başkanlığındaki çalışmaların hız kesmeden devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kitaplaştırılan TV Programı “Reklamın İyisi” isimli eserini de Genel Sekreter Çetinkaya’ya takdim eden Yrd. Doç. Dr. Mehmet Alikişioğlu, piyasada geçerli olan kampanya, marka ve medya konularını, Türkiye ve dünya ölçeğindeki gelişmeleri kapsar biçimde; hem güncel hem de akademik yönleriyle Reklamın İyisi kitabında topladığını açıkladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Çetinkaya da Reklamın İyisi kitabının, hem piyasa profesyonellerine hem de sektöre adım atmaya hazırlanan gençlere faydalı olabileceğini belirtirken, “Sektöre yön veren konu ve konuklarıyla sıkı takipçisi olduğumuz Reklamın İyisi programının kitaplaştırılması memnuniyet verici. Yerel seçimlere 1,5 sene kaldığını düşünürsek, yapılan çalışmanın belediyelerimiz için faydalı olacağı aşikar” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: