Rekorluk Şampiyonluk

2012-2013 futbol sezonunda Yalova U-17 Ligini Acarspor oynadığı 18 maçını da kazanarak namaglup şampiyon oldu.16...

2012-2013 futbol sezonunda Yalova U-17 Ligini Acarspor oynadığı 18 maçını da kazanarak namaglup şampiyon oldu.

16 Eylül 2012’de başlayan U-17 Liginde ki heyecan 12 Ocak 2013 tarihinde oynanan müsabakalarla şampiyon oldu. Yalova U-17 Liginin son şampiyonu Acarspor 18 müsabakada 89 gol atarken kalasında yalnızca 11 gol görerek kırılması zor bir rekora da imza atmış oldu.

Liderlik koltuğuna ilk haftadan itibaren oturan Sarı Lacivertli ekip tahtını 18 hafta boyunca koruyarak 54 puanla şampiyon olurken kupasını Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Harun Keser’in elinden aldı.

Reklam
Reklam

Yalova U-17 Liginin son haftasında Acarspor ligin zayıf ekiplerinden Doğanspor ile Amatör Saha 2’de karşı karşıya gelirken zorlu 90 dakikayı 7-0 kazandı ve 18. Maçını da kazanarak mutlu sona ulaştı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Sarı Lacivertli takımın futbolcuları antrenörleri İbrahim Ocakçı’yı sırtlayarak daha sonra ise kulübün Onursal Başkanı Çetin Zenginler’in elini öperek şampiyonluğu kutladılar.

Karşılaşma sonunda yapılan ödül töreninde Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Harun Keser, Acarspor U-17 takımını tebrik ederek kupasını verirken Türkiye Şampiyonasında Sarı Lacivertli takıma başarılar diledi.

Yalova’da rekora imza atan Acarspor U-17 takımına yöneticiler büyük bir jest yaparak şampiyon olan futbolcuların adlarına ait şiltleri dağıttılar.

Takımıyla gurur duyduğunu belirten Acarspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uzman,” Böyle bir başarıya çok az takım ulaşır. Bundan dolayı oyuncularımı tebrik ediyor göğsümüzü kabarttıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Önümüzde Türkiye Şampiyonası var. Burada da başarılı olmak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: