Rekortmen Berber, 'Büyük Zafer'i Müşterilerinin Kafasına Kazıdı

Farklı tasarımları ile tanınan Guinness rekortmeni Kırşehirli berber Ercan Buyruk, 30 Ağustos Zafer Bayramı adına...

Farklı tasarımları ile tanınan Guinness rekortmeni Kırşehirli berber Ercan Buyruk, 30 Ağustos Zafer Bayramı adına müşterilerinin kafasına sembolik tebrik mesajı kazıdı.

Kendisini saç tasarımları ile ifade ettiğini belirten rekortmen berber Ercan Buyruk, Zafer Bayramı’nda bir Türk olarak sanatı ile 30 Ağustos’u kutlamak için bu tasarımı yaptığını ifade etti.

At ve jokey tasarımına 6 saatte şekil verdiğini kaydeden Ercan Buyruk, "Bu sevinci sanatımıza bayramın heyecanını yansıtabildiysem ne mutlu bana. Daha önce de Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Seyit Onbaşı, Osmanlı’yı anmak için Osmanlı armalarını saça kazıdım. No wars (savaşa hayır) diyoruz bazen, bir sürü tasarımlarım söz konusu. 17 yıldır bu kesimleri yapıyorum. Türkiye ve dünyada yapılanları saçlara yansıtıyoruz."diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: