Rektör Akınoğlu’nun Veda Mesajı

Görev süresi dolan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, yayımladığı veda mesajında, “Çukurova Üniversitesine...

Görev süresi dolan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu, yayımladığı veda mesajında, “Çukurova Üniversitesine hizmet etmeyi, adeta benim varlık nedenim gibi gördüm” ifadesini kullandı.

Akınoğlu, 1975 yılında Hacettepe Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra, ilk görev yerinin ve ilk maaş aldığı kurumun Çukurova Üniversitesi olduğunu belirttiği mesajında şunları kaydetti:

“Çukurova Üniversitesine hizmet etmeyi, adeta benim varlık nedenim gibi gördüm. Bu görevi birlikte yürüttüğüm rektör yardımcılarına, dekanlara, tüm akademik ve idari personele sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sekiz yıl süresince, attığımız adımlarda üniversitemize ve şahsıma verdiğiniz maddi ve manevi desteklerle birlikte, yapıcı eleştirileriniz bizlere güç verdi, yol gösterici oldu. Üniversitesini gelecekte daha iyi yerlerde görmek dileğiyle, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: