Rektör Alkan'dan Alaca Myo Kampüs Alanında İnceleme

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından Çorum’un Alaca ilçesine yaptırılan yeni kampus alanındaki...

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından Çorum’un Alaca ilçesine yaptırılan yeni kampus alanındaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca’ya gelerek Kaymakam Ayhan Yazgan, Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ve Alaca MYO Müdürü Yard. Doç. Dr. Murat Kaya ile birlikte kampus alanında incelemelerde bulundu.

Rektör Alkan, “Kampus alanı noktasında arazi tahsisinin hızla tamamlanması bizi oldukça mutlu etti. Kampus alanı Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından çok kısa zaman içerisinde tamamlanıp hizmete girecek olması mutluluk verici” dedi.

Reklam
Reklam

Alaca’daki kampus çalışmalarının sonradan başlamasına rağmen arazi tahsisi ve bina yapımında ilçenin tüm paydaşlarının göstermiş olduğu gayretlerin sevindirici olduğunu dile getiren Çelik, merkezde henüz gelişmeyen noktaların çoktan geçildiğini ve bu haliyle de üniversite için çok güzel bir örnek olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: