Rektör Çomaklı’nın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolaysıyla bir mesaj yayımladı.
Rektör Çomaklı mesajında, “İçinde yaşadığımız bu iletişim çağında yakın çevremizde ve dünyada gerçekleşen olayları en hızlı ve doğru bir şekilde haber almak ülkemizin dünya ülkeleri arasında yükselerek güçlenmesi ve demokrasimizin sağlıklı bir şekilde işlemesi için vazgeçilmez bir ihtiyaçtır. Zor şartlar altında gece gündüz demeden çalışarak milletimizin sesi, kulağı ve dili olan gazetecilerimizin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar görevleri başında vefat eden gazetecilerimize Allah’ tan rahmet dilerim” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz