Rektör Coşkun'dan, Uysal'a Ziyaret

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ı ziyaret etti.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ı ziyaret etti.

Coşkun, Uysal'ın makamındaki ziyarette yaptığı konuşmada, Karabük Üniversitesi'nin çok hızlı bir gelişim içerisinde olduğunu ifade ederek, bunun örnek alınması gerektiğini söyledi.

Rektör Uysal'ı tebrik ettiğini belirten Coşkun, "Üniversite çok güzel ve etkileyici bir görünüme sahip olmuş. Son ziyaretimden bu yana Karabük Üniversitesi'nin çehresinde çok büyük ve güzel bir değişim olmuş" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Uysal'da, Coşkun'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Üniversitemizin beş yıl gibi kısa bir sürede bu kadar hızlı bir şekilde büyümesi elbette ki bir tesadüf değildir. Bu bir ekip çalışmasının sonucudur. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu ekip çalışmalarımız sadece Üniversitemizle sınırlı olmayıp, yerel yönetimlerin, kurum ve kuruluşların ve halk desteğinin çok büyük katkısı vardır" dedi.

Coşkun, ziyaretin ardından yerleşkedeki botanik bahçesinde kendi adına hazırlanan fidanı dikti.

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz