Rektör Demirdağ'a ziyaret

Elazığ Doğa Koleji öğrencileri, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ'ı makamında ziyaret ettiler.

UNESCO’nun önderliğinde 13 yaş ve üzeri bireylerin katıldığı “Okumak Hayatımı Değiştirdi” adlı yarışmada “Bihter” adlı video ile katılarak, halk oylaması sonucunda Dünya dördüncüsü olan Elazığ Doğa Koleji öğrencileri, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı makamında ziyaret ettiler.

Doğa Koleji Türkçe öğretmeni Suna Turgut ile birlikte yarışmaya katılarak başarılı olan öğrenciler Rektör Prof. Dr. Demirdağ’a yarışma ile ilgili bilgiler vererek, kazanılan bu başarıdan dolayı il idarecilerini ziyaret ettiklerini belirttiler.

Reklam
Reklam

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise, yarışmada dereceye giren öğrencileri yürekten kutladığını belirterek, bu başarıda öğrencilere destek olan Doğa Koleji yöneticilerini, öğretmenlerini ve velilerini tebrik ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: