Rektör fırın başına geçip pide pişirdi

Kayseri Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, fırın başına geçerek pide ve Develi cıvıklısı...

Kayseri Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, fırın başına geçerek pide ve Develi cıvıklısı pişirdi. Rektör, fırına attığı pideyi pişirdikten sonra çıkardı. Pişirdiği Develi cıvıklısı ise üniversite öğretim üyelerine ikram edildi.
Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Keleştemur, Develi ilçesinde yapılan senato toplantısı sonrasında senato üyelerine yapılan cıvıklı ikramı için ocak başına geçti. Pide ve cıvıklı pişirmedeki maharetini sergileyen rektör, pide ustasından tam not aldı. Usta Ahmet Tokluoğlu, rektörün fırıncı küreğini tutması ve fırına hamur atışını ile pişirmesine bakarak ‘40 yıllık usta gibi’ diyerek değerlendirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz