Rektör Gönüllü, Muay Thai Türkiye 3'üncüsü Öğrenciyi Tebrik Etti

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası'nda 86 kilogramda...

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası'nda 86 kilogramda Türkiye 3'üncüsü olan üniversite öğrencisi Mustafa Başaran ve antrenörü Haluk Erdoğan'ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

2-6 Mayıs tarihleri arasında Aydın Kuşadası'nda gerçekleştirilen Türkiye Üniversitelerarası Muay Thai Şampiyonası'nda 86 kiloda 3'üncü olarak süper ligde maç yapma hakkı kazanan Adıyaman Üniversitesi öğrencisi Mustafa Başaran ve antrenörü Haluk Erdoğan, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'yü makamında ziyaret etti. Rektör Gönüllü, Türkiye Kick Boks Milli Takım Antrenörü ve Güneydoğu Koordinatörü Haluk Erdoğan'ın üniversite kick boks ve muay thai antrenörü olarak kısa sürede başarı elde etmesinden memnun olduklarını belirterek, "İnşallah bundan sonra daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Antrenörümüz Haluk Erdoğan 31 Mayıs-4 Haziran tarihlerinde İtalya'nın Rimini kentinde Kick Boks Büyükler Dünya Kupası'na Milli Takım antrenörü olarak gidecektir. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Kick Boks Milli Takım Antrenörü ve Güneydoğu Koordinatörü Haluk Erdoğan ise, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'ye spora vermiş olduğu önemden dolayı teşekkür ederek, "İnşallah önümüzdeki süreçte daha büyük başarılar yakalayacağımıza inanıyorum. Bu vesileden dolayı bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: