Rektör Hayri Çoşkun’dan Bayram Mesajı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof.Dr.Hayri Coşkun, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof.Dr.Hayri Coşkun, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Coşkun, “19 Mayıs 1919 milletimizin Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde hürriyet aşkıyla başlattığı kutlu mücadelenin en önemli tarihlerinden biridir” dedi.

Hayri Coşkun, “Bu büyük ve onurlu mücadele sonunda gelen zaferle milletimiz, egemenlik ve bağımsızlık idealini cumhuriyetle yaşatmaya devam etmiştir. Milli mücadele kahramanlarının gösterdikleri azim, inanç ve kararlılıktan, başta gençliğimiz olmak üzere şüphesiz yediden yetmişe çıkartacağımız büyük dersler vardır. Tarihini bilen ve analiz eden, donanımlı, bilgi ve beceri kabiliyeti yüksek, üreten nesiller yetiştirmeyi Üniversiteler olarak en temel amaç biliyor, gençlerimizin kendilerine emanet edilen bu cennet vatanı, birlik ve beraberlik içinde layıkıyla geleceğe taşıyacağına inanıyor ve onlara güveniyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor sevgili gençlerimizin ve tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz