Rektör Kibar’a “geçmiş Olsun” Ziyareti

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Tüm, Çukurova Üniversitesi sınırları içinde çıkan orman yangını ile...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Tüm, Çukurova Üniversitesi sınırları içinde çıkan orman yangını ile ilgili İtfaiye Daire Başkanı Adil Deveci’den bilgi aldı.

Yangının çıktığı alana giden Halil Tüm, önce yangın alanında incelemelerde bulundu. İtfaiye Daire Başkanı Adil Deveci de Halil Tüm’e yangın anında yaptıkları çalışmalar ve son durum hakkında bilgi verdi.

Yangın ihbarının 17.10 sıralarında yapıldığını 2-3 dakika gibi kısa bir sürede yangın alanına intikal ettiklerini anlatan Adil Deveci, “Büyükşehir Belediyesi’nden 20 yangın aracı ve tankerle yangına müdahale ettik. Ayrıca Orman Bölge Müdürlüğüne ait araçlar ve bir uçak ile bir helikopter de yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Yaklaşık 2 saat içinde yangın söndürüldü ve sonrasında soğutma çalışmalarına geçildi” dedi.

Reklam
Reklam

Halil Tüm, itfaiye personelini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Daha sonra ÇÜ Rektörlüğü’ne geçen Halil Tüm, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: