Rektör Kibar’a ‘hayırlı Olsun’ Ziyaretleri

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, başta AK Parti milletvekilleri olmak üzere Bilim...

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, başta AK Parti milletvekilleri olmak üzere Bilim ve Teknoloji Üniversite gibi önemli kurum ve kuruluş temsilcilerini ağırladı.

ÇÜ tarihinde bir ilke imza atarak, yapılan rektörlük seçimlerine dışarıdan aday olan ve söz konusu seçimleri de kazanıp, yeni dönemde ‘rektörlük’ görevini üstlenen Prof. Dr. Mustafa Kibar, makamında tebrikleri kabul etti. Kibar’ı ziyaret edenler arasında; AK Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç ve Fatoş Gürkan ile AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı da yer aldı. AK Partili heyet ile bir araya gelip, görüş alış-verişinde bulunan Kibar, daha sonra Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Adana Bölge Başkanı ile de görüştü.

Reklam
Reklam

Prof. Dr. Alper Akınoğlu’nun rektörlüğü döneminde ‘kampus alanı’ tartışmaları nedeniyle karşı karşıya gelinen Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Erol da, Mustafa Kibar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren isimler arasında yer aldı. Rektör Kibar’ı ziyaret edenler arasında 1. Tanker Üs Komutanı Hava Tuğgeneral Serdar Gülbaş oldu. Kibar ile Gülbaş karşılıklı görüş alış-verişinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: