Rektör Kılıç, Uluslar Arası Kapadokya Sanat Kampını Ziyaret Etti

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Uçhisar’da gerçekleştirilen ’10. Uluslararası Kapadokya Sanat Kampı Sergisi’ni...

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Uçhisar’da gerçekleştirilen ’10. Uluslararası Kapadokya Sanat Kampı Sergisi’ni ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Uçhisar Karlık Evi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin yanı sıra Kanada, Avustralya, Romanya, Ukrayna, Belarus, Kırım, Makedonya, Bulgaristan, Yunanistan, Kıbrıs, Azerbaycan ve Ukrayna'dan sanatçıların bir araya geldiği ’10. Uluslararası Kapadokya Sanat Kampı’ sonunda sanatçıların eserlerinin yer aldığı serginin açılışına katıldı.

Reklam
Reklam

Sanatçılarla bir araya gelen ve resim, heykel, seramik ile grafik eserlerinin yer aldığı sergiyi gezen Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, eserler hakkında eser sahiplerinden bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: