Rektör Kocacık İncelemelerde Bulundu

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu ve Gemerek...

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu ve Gemerek Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulundu.

İlk olarak Şarkışla’ya giden CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, meslek yüksekokulunda incelemede bulundu. İnceleme esnasında kendisine eşlik eden İlçe Kaymakamı Davut Gül ve Belediye Başkanı Kasım Gültekin, yüksekokulunun ilçeleri için çok önemli olduğunu ifade ederek, meslek yüksek okullarının geliştirmesini Rektör Kocacık’tan, talep etti. Kocacık daha sonra ilçede açılması planlanan 4 yıllık fakülte binasını inceledi. Program kapsamında Gemerek Meslek Yüksekokulu’nda da inceleme yapan Rektör Kocacık, yüksekokulun eksiklerini yerinde görerek, kendisine eşlik eden Kaymakam Yusuf Özbey, Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kasım Özgen’den bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Kocacık, inceleme kapsamında ilçede yer alan balık çiftliğini ve Sızır Şelalesi’ni gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: