Rektör Koçak’tan, Eğitim Merkezi Başkanı Hakim Bingöl’e Ziyaret

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz Erzurum...

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz Erzurum Eğitim Merkezi Başkanı Hâkim Ünal Bingül'ü Ziyaret Etti.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Hâkim Ünal Bingül’ü ziyaret ederek Erzurum Eğitimi Merkezi yerleşkesini gezdiler.

Ziyaretleri Esnasında Erzurum’a çeşitli alanlarda birçok hizmeti olan Eğitim Merkezi Başkanı Hâkim Ünal Bingül’e bu hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek yeni görevinde başarılar dilediler. Ayrıca gezdikleri yerleşkeyi çok beğendiklerini ifade ederek buraya emeği geçenler içinde ayrıca teşekkürlerini ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Erzurum Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Bingül, Rektör Koçak ve Rektör Yardımcısı Korkmaz’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek amacının Erzurum Eğitim Merkezi olarak personel arkadaşlarla birlikte çıtayı daha yukarılara çıkarmak olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: