Rektör Özer, Köşe Yazarları İle Bir Araya Geldi

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, köşe yazarları ile bir araya geldi.BEÜ Rektörü...

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, köşe yazarları ile bir araya geldi.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, makamında köşe yazarlarını ağırladı. Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, Yeniadım Gazetesi Köşe Yazarı Kerem Beyer, Pusula Gazetesi Köşe Yazarı Atilla Öksüz, Halkın Sesi Gazetesi Köşe Yazarı Sermet Aksu’nun katıldığı toplantıda, BEÜ Basın Halkla İlişkiler Koordinatörü Yard. Doç. Dr. Hasan Özer de hazır bulundu.

Gazetecileri ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Rektör Özer, üniversitenin son iki yılda büyük bir hızla değişiklik ve gelişme içerisinde olduğunu ifade etti. Üniversitenin, Türkiye’yi uluslar arası alanda da iyi bir şekilde temsil ettiğine vurgu yapan Özer, marka üniversite vurgusunu yaptı.

Reklam
Reklam

Özer, “Zonguldak çok güzel bir kent, örgütlü bir kent. Ama iş yapabilme anlamında örgütlü olmanın getirdiği sinerjiyi pozitif anlamda kullanamıyor. Bu olmadığı zaman iş yapabilirlik düşüyor. Artık üniversite olarak 26 bin bandına gidiyor. Bir an evvel yatırımların hızlanması lazım, hayırseverlerin desteklerinin artması lazım” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: