Rektör Prof. Dr. Demirdağ'a ziyaret

Elazığ Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyeleri,F.Ü Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Başkanı Nedim Durgungül ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Fırat Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

MÜSİAD Başkanı Nedim Durgungül, Rektör Prof. Dr. Demirdağ’ın Elazığ’a ve Fırat Üniversitesine çok güzel işler yapacağına inandıklarını belirterek, sivil toplum kuruluşlarının yaptıkları projelerde Üniversitede bulunan öğretim elemanlarından yararlandığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Demirdağ ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Üniversite olarak Elazığ’da bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: