Rektör Prof. Dr. Özkanca'dan MHP İl Başkanı Eke'ye ziyaret

Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reşit Özkanca, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete...

Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reşit Özkanca, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete Eke’yi ziyaret ederek bir süre görüştü. Rektör Özkanca’dan üniversite faaliyetleri hakkında bilgiler alan İl Başkanı Mete Eke, Melikşah Üniversitesi’nin çalışmalarının takdir topladığını söyledi.

Rektör Prof. Dr. Reşit Özkanca ve Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi Ahmet Türkmen MHP Kayseri İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Özkanca, siyasi partileri ziyaret ederek Melikşah Üniversitesi’ni tanıttıklarını belirtti. Özkanca, daha sonra üniversitenin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

MHP İl Başkanı Mete Eke de Rektör Özkanca ve yönetiminin yaptığı çalışmaların takdir topladığını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: