Rektör Prof.dr. Özdemir, Sgk İl Müdürünü Ziyaret Etti

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özdemir, SGK İl Müdürü Mehmet Uzun’u makamında ziyaret etti.İl...

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özdemir, SGK İl Müdürü Mehmet Uzun’u makamında ziyaret etti.

İl Müdürü Mehmet Uzun’u Ankara’daki bürokrasi hayatından tanıdığını ifade eden Rektör Özdemir, “Mehmet Beyi Ankara’da başarılı bir hemşehrimiz olarak tanıyorum. Şimdi ise kendi doğduğu ve yetiştiği memleketi olan Gaziantep’e İl Müdürü olarak geldi. Çok hayırlı işler yapacağına ve başarılı olacağından şüphem yok. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Rektör Özdemir, İl müdürüne üniversitedeki son durum, kontenjanlar ve yeni açılan bölümlerle ilgili bilgi verdi.

Reklam
Reklam

SGK İl Müdürü Mehmet Uzun da, Rektörün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek “SGK’nın son reformlarla kendini yenilediğini, vatandaşa 7/24 anlayışla hizmet vermeye başladığını” ifade etti. Müdür Uzun, şimdi sıranın vefakar ve fedakar SGK elemanlarını çeşitli eğitim programları ile motive etmek ve kendilerini yenilemelerine imkan hazırlamakta olduğunu belirterek "Bunu da HKÜ ile işbirliği yaparak, üniversite hocalarından yararlanarak yapmaya çalışacağız” dedi. Mehmet Uzun, Rektör Özdemir’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: