Rektör Saatçı, Antalyalı Işadamlarından Teknokent Için Destek Istedi

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatçı, Genel Sekreter Yusuf Altındal ve...

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatçı, Genel Sekreter Yusuf Altındal ve ekibi Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) Başkanı Gültekin Gencer’i ziyaret etti.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatçı, üniversite ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Teknokent’i kurma yolunda önemli ilerlemeler kaydettiklerini belirten Saatçı, teknokentin MAKÜ ve Burdur’un geleceğini oluşturacağını ifade etti. Teknokenti kurma yolunda çalışmaların hızla sürdüğünü kaydeden Saatçı, Antalyalı işadamlarından destek istedi.

Reklam
Reklam

Sanayinin kalbi Döşemealtı’nda iş dünyasını bir çatı altında toplamak amacıyla DÖSİAD’ı kurduklarını anlatan Başkan Gültekin Gencer ise Şubat ayı içerisinde Isparta Davraz’da Antalya- Burdur- Isparta ekonomi zirvesi düzenleyeceklerini aktardı. Gencer, "Antalya Burdur Isparta ekonomi zirvesi düzenliyoruz. Burdurlu, Ispartalı işadamlarıyla bir araya gelerek birbirimizden alışveriş, ticaret yapalım. Isparta 'Biz arka bahçeyiz' diye bağırıyor. Bu zirveyle Isparta’nın arka bahçe olmadığını da gösterelim." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: