Rektör Saraç, “diyarbakır Kültür Ve Maneviyat Şehri”

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Saraç, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.Antalya’da bulunan Dicle...

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Saraç, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

Antalya’da bulunan Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Saraç ve beraberindekiler, Vali Ahmet Altıparmak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Ahmet Altıparmak, Diyarbakır’ın bölgenin cazibe merkezi olduğunu ifade ederek, Dicle Üniversitesi’nin son yıllarda önemli gelişme kaydettiğini söyledi.

Üniversitesinin 27 bin öğrenciye ulaştığını ifade eden Rektör Saraç da, Diyarbakır’ın bir kültür ve maneviyat şehri olduğunu belirterek, “Diyarbakır’ı bu güzellikleriyle tanıtmaya, sunmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz