Rektör Uçar: Nevruz Birlik, Beraberlik Ve Kardeşiliğin Sembolü

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, 21 Mart Nevruz Bayramı'nın, birliğin, beraberliğin ve...

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, 21 Mart Nevruz Bayramı'nın, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin sembolü olduğunu söyledi.

Nevruz, Bozok Üniversitesi'nde Nevruz, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Üniversite kampüs alanında düzenlenen ekinliğe Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar, Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, rektör yardımcıları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte yemekhane önündeki alanda ateş yakılarak üzerinden atlandı. Rektör Uçar ve İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, çekiçle örsün üzerinde demiri dövdü. Yanan ateşin üzerinden ilk olarak Rektör Uçar ve beraberindeki heyetin atlamasıyla öğrenciler de ateş üzerinden atlayarak ve halay çekerek gönüllerince eğlendi.

Reklam
Reklam

Bozok Üniversite Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, yaptığı konuşmada Nevruz'un birlik ve beraberliğin, kardeşliğin sembolü olduğunu vurguladı. Rektör Uçar, "Üniversite olarak her yıl nevruzu çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bu yılda yine kampus alanında öğrencilerimiz, hocalarımız ve protokol üyelerimizle birlikte bir araya gelerek Nevruz'un coşkusunu yaşıyoruz. Üniversitemizde bu tür etkinlikler özellikle bu dönemlerde oldukça fazla yapılıyor bu da hem üniversitemize hem de Yozgatımıza ayrı bir güzellik katıyor. Bu vesile ile 21 Mart Nevruz Bayramı'nın ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: