Rektöre Hayırlı Olsun Yemeği

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeniden atanan Prof. Dr. Cemil Çelik için, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş...

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'ne yeniden atanan Prof. Dr. Cemil Çelik için, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş tarafından Venk köyünde geniş katılımlı bir yemek ikramı gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Prof. Cemil Çelik, Bayram Polatbaş, Müftü Hacı Yusuf Gül, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MESOB Başkanı Şevket Keskin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahattin Ülger, ESKKK Başkanı Ali Evren, CEM Vakfı Başkanı Eşref Doğan, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, oda başkanları, yazarlar; Adil Akkoyunlu ve Hasan Hüseyin Karatay, işadamları, gazeteciler ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Reklam
Reklam

Polatbaş, Rektör Çelik’in yeniden atanması nedeniyle kendisi ve ailesi tarafından böyle bir etkinlik yapıldığını belirterek, üniversitede sağlanan huzur ortamının devamını istediklerini söyleyip, ziraat fakültesinin açılması nedeniyle de ayrıca teşekkür etti.

Prof. Çelik de şöyle konuştu:

"Üniversitemiz, Malatya’ya, Türkiye’ye ve dünyaya hizmet etme yarışında yoluna devam edecektir. Geçtiğimiz günlerde üniversitemizde bir seçim yaşadık ve bitti. Ayrı gayrıya düşmeden, insanları dışlamadan, yeniden üniversite olarak üzerimize düşeni yapacağız. Bundan dolayı bize güvenebilirsiniz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: