Re/max Sda Çıtayı Yükseltti

İzmir Bornova’da emlak sektörünün kurumsallaşmış en büyük firmalarından olan RE/MAX SDA, yenilenen ofisi ve 15...

İzmir Bornova’da emlak sektörünün kurumsallaşmış en büyük firmalarından olan RE/MAX SDA, yenilenen ofisi ve 15 gayrimenkul danışmanı ile hizmete devam ediyor. Gayrimenkulde maksimum müşteri memnuniyeti oluşturmak için çalıştıklarını ifade eden RE/MAX SDA Genel Müdürü Ömer Faruk Acar amaçlarının “Kaliteli Hizmet ve Güvenli Alışveriş” sloganının temsilcisi olarak hizmete devam etmek olduğunu söyledi.

80 ülkede, yaklaşık 6 bin 700 0fis ve 94 bin çalışanıyla faaliyet gösteren ve dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren RE/MAX markasının Bornova Evka 3 bölgesindeki temsilcisi olduklarını dile getiren RE/MAX SDA Genel Müdürü Ömer Faruk Acar, “RE/MAX şubeleri arasındaki network ile müşterilerimize hızlı ve güvenilir hizmet vermeye çalışıyoruz. Özel eğitimlerle yetişen konusunda donanımlı ve deneyimli gayrimenkul danışmanlarımız İzmirli’lere hizmet veriyor. Şirketimiz İzmirli’lerin büyük ilgisiyle çok hızlı bir gelişme gösterdi. Şu an görsel ve teknolojik olarak yenilenen ofimizde 15 kişiden oluşan ekibimiz kısa süre sonra eğitimlerini tamamlayacak arkadaşlarımızla 20 kişiye ulaşacak” dedi.

Reklam
Reklam

Müşterilerine gayrimenkul değil güven sattıklarının önemine dikkat çeken Acar, “Tüm danışmanlarımız her müşterimizin gayrimenkul işlemini sanki kendi işlemi gibi görüp ona göre hizmet vermektedir. Aldıkları eğitimler sonucunda gayrimenkul işinde tapu, hukuk, vergi, tadilat gibi konularda inceleme yapmadan hareket etmiyorlar” şeklinde konuştu.

Bireysel hizmetlerin yanında, 2013 yılı itibarı ile müteahhit firmalara da verdikleri hizmetin arttığını ve altı tane proje satışı yürüttüklerini söyleyen Genel Müdür Acar, “2013 yılı başı itibarı ile müteahhitlerle çözüm ortaklığı hizmetimiz büyük bir hızla arttı. Bornova Evka 3 ve Yeşilova bölgesinde yüzlerce konuttan oluşan altı tane projenin tanıtım ve satış hizmetini yapıyoruz. RE/MAX SDA ofisi adını yeni projelerle duyurmaya devam edecek” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: