Rengarenk 3. Tanıtım Fragmanı

Atv'nin çiçeği burnunda dizisi Rengarenk 1.bölüm 3. tanıtım fragmanı yayınlandı. Rengarenk dizisinin oyuncu kadrosunda başarılı oyuncu Selin Şekerci'de rol alıyor. İşte Rengarenk dizisi 1.bölüm 3. tanıtım fragmanı ve ayrıntılar...

Son dönemin yıldızı parlayan genç oyuncularından biri olan Selin Şekerci yepyeni dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu'nun oturduğu, senaryosunu Ebru Hacıoğlu, Melek Seven ve Deniz Gürlek'in yazdığı Rengarenk dizisi çok yakında ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

RENGARENK DİZİSİ HAKKINDA

Rengarenk dizisinde de son dönemlerde moda olan yabancı filmlerden uyarlama bir senaryoya yer verilecek. Julia Roberts ve Hugh Grant'lı "Nothing Hill" filminden alınan senaryo romantik komedi türüne uyarlandı.

Filminin hikayesi ise şu şekildedir. Yayın evi sahini Spike dükkanda otururken içeri dünyaca ünlü bir oyuncu Scott girer. İlk etkileşimden sonra aşk yaşanmaya başlarlar; fakat kadın dünyaca ünlü bir film oyuncusu erkek ise bir kitapçıdır; ancak aşk engelleri aşacaktır.

Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara olan güvenini kaybetmiş Can, diğer taraftan ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk'in romantik komedi tadındaki hikayesini konu ediliyor.

OYUNCU KADROSU

Selin Şekerci

Kaan Taşaner

Cem Belevi

Serenay Aktaş

Ümit Kantarcılar

Açelya Devrim Yılhan

Selin Yeninci

Sertan Erkaçan

İbrahim Kendirci

Funda Güray

Ferdi Sancar

İnci Türkay

Şebnem Doğruer

Şükrü Türen