‘renkler Diyarına Uzanan Minik Eller’ Projesi

Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin...

Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek programı (ÇOGEP) kapsamında kabul edilen ‘Renkler Diyarına Uzanan Minik Eller’ projesinde etkinlikler devam ediyor.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje faaliyetinde resim sergisine katılan 20 kursiyer öğrenci ile aileleri, polis-halk ilişkisini kuvvetlendirmek, ormanlara sahip çıkılması amacıyla Gülnar’ın Büyükeceli Beldesi’nin Sipahili Köyü’nde çıkan orman yangınında yanan 170 hektarlık alana fidan dikti.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili açıklama yapan Mersin İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Güner, çocuklar ile ailelerinden oluşan yaklaşık 200 kişiyi ormanla buluşturmak, fidan dikmek ve orman sevgisini kazandırmak amacıyla Gülnar ilçesine bağlı Sipahili Köyü’ndeki yanan araziye getirdiklerini, ormanlara çocuklar ve ailelerle birlikte sahip çıkacaklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: