Resident Evil Village'ın dev kadını Lady Dimitrescu en uzun insandan daha uzun!

Resident Evil Village'ın dev kadını Lady Dimitrescu'nun boyu belli oldu. Capcom'un sanat direktörü Tomonori Takano'dan gelen açıklamalara göre Lady Dimitrescu boyuyla dünyanın en uzun insanını da geçiyor.

Capcom, Resident Evil Village'ın detaylarını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği tanıtımla aktarmıştı. Özellikle korku kategorisinde oyunlar oynamayı seven kişilerin dikkatini çeken Resident Evil Village'da dikkat çeken başka bir unsur daha vardı, o da Lady Dimitrescu'dan başkası değildi. Zira oyuncular, oyundaki bu dev kadının boyunu bir süredir fazlasıyla dile getiriyor, Dimitrescu'nun boyunun kaç metre olduğunu merak ediliyorlardı. Nitekim bu merak, Capcom sanat direktörü Tomonori Takano tarafından giderildi.

Reklam
Reklam

LADY DİMİTRESCU GERÇEKTEN DE BİR DEV

Tomonori Takano, oyunun dev karakteri Lady Dimitrescu'nun boyu hakkında açıklamalarda bulundu. Takano, Resident Evil Twitter hesabından paylaşılan gönderide Lady Dimitrescu'nun boyunun şapkası ve ayakkabıları ile birlikte 2,9 metreye ulaştığını söyledi. Takano'nun verdiği rakama bakılırsa Dimitrescu gerçek dünyada olsa Guinness Rekorlar Kitabı'na girebilir.

SULTAN KÖSEN'İ GERİDE BIRAKTI

Tıp tarihinin tanınmış en uzun boylu insanı Robert Wadlow adındaki bir adamdı. 1940 yılında hayata gözlerini yuman Wadlow'un boyu tam 2,72 metreydi. Guinness Rekorlar Kitabı'na göre yeryüzünün yaşayan en uzun insanı ise 2,5 metre ile Türk bir isim olan Sultan Kösen. Lady Dimitrescu ise 2,9 metrelik boyuyla bu iki ismi de geride bırakıyor. Yani Dimitrescu gerçekten de fazlasıyla uzun.

GİZEM RESİDENT EVİL VİLLAGE İLE AÇIKLIĞA KAVUŞABİLİR

Tabi bu noktada ayakkabının topuklarını ve şapkanın uzunluğunu da hesaba katmak gerek. Takano bu konu hakkında herhangi bir bilgi vermiş değil. Resident Evil Village'ın çıkış tarihi olan 7 Mayıs'a kadar bu gizemin de açıklığa kavuşturulması bekleniyor.

Reklam
Reklam