Resim Yarışmasında Dereceye Girenler Belli Oldu

Türkiye İş Kurumu(İŞKUR) tarafından yürütülen "Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu" kapsamında düzenlenen "Annemin de işi olsun" resim yarışmasında, Kastamonu'da dereceye girenler

Türkiye İş Kurumu(İŞKUR) tarafından yürütülen "Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu" kapsamında düzenlenen "Annemin de işi olsun" resim yarışmasında, Kastamonu'da dereceye girenler belli oldu.

İŞKUR'dan yapılan yazılı açıklamada, "Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu" kapsamında, 43 ildeki devlet ilköğretim okullarında 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen "Annemin de işi olsun" resim yarışmasının sonuçlandığı belirtildi.

Açıklamaya göre yarışmada, Atatürk ilkokulu 4. sınıf öğrencisi İnci Pamir il birincisi, TOKİ ilkokulu 4. sınıf öğrencisi Ayşegül Onur il ikincisi ve TOKİ ilkokulu 4. sınıf öğrencisi Dilay Dur ise il üçüncüsü oldu.

Reklam
Reklam

Dereceye girenlere ödüllerinin Kastamonu Şerife Bacı Öğretmenevi'nde düzenlenecek törenle verileceği kaydedildi.

Muhabir: Özkan Beyer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: