Resimleriyle ödül aldılar

Merkezi İstanbulda bulunan Ulusal Monami Pastel Boya Yarışması'nda Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim Okulundan 3 öğrenci...

Merkezi İstanbulda bulunan Ulusal Monami Pastel Boya Yarışması'nda Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim Okulundan 3 öğrenci dereceye girerek ödül aldı.

Yarışmada 106 bin resim arasından Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim Okulu öğrencileri dereceye girerek ödül ve plaket aldılar. Okullarında sosyal etkinliklere büyük önem verdiklerini dile getiren Okul Musa Doktoroğlu, bu yıl spor alanında da 4 kupa aldıklarını ifade etti.

Doktoroğlu, "Okulumuzdan 3 öğrenci dereceye girerek madalya kazanmışlardır. Bu başarıda büyük pay sahibi olan resim öğretmeni Zuhan Uğuz'a teşekkür ediyorum. Özel Yıldırımhan Mutlu İlköğretim Okulu olarak daha çok başarılara imza atacağımıza inanıyorum.'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz