Resimlerle 'Kızılay'ı anlatan öğrenciler ödüllerini aldı

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle, Türk Kızılayı Çorlu Şubesi ile Çorlu...

29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle, Türk Kızılayı Çorlu Şubesi ile Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilköğretim okullarının 1. ve 2. sınıfları arasında yapılan resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere, öğretmelerine ve değerlendirme komisyonuna çeşitli hediyeler verildi. Çorlu Kızılay binasında yapılan ödül törenine Çorlu Kızılay Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu, ödül kazanan öğrenciler, veliler, öğretmenler ve resimleri değerlendiren 'Değerlendirme Komisyonu' katıldı.

Reklam
Reklam

Tören öncesinde, ödül almaya hak kazanan öğrencilere Çorlu Kızılay Şube Başkanı Selime Dodurka, Kızılay ve şube çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dodurka burada yaptığı kısa açıklamada, ''Öğrencilere, Kızılayı anlatan resimler yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Öğretmenlerine ve ailelerine de onları yetiştirdiklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.'' dedi.

Yarışmada 1. olan Cumhuriyet Özel İdare İlköğretim Okulu öğrencisi Görkem Küçük'e bisiklet, 2. olan İstiklal İlköğretim Okulu öğrencisi Emine Eray'a saat, 3. olan Reşadiye İlköğretim Okulu öğrencisi Metehan Bozkurt'a da okul çantası ödülü verildi. Öğrencilerin sınıf öğretmenleri ile komisyon üyelerine de çeşitli hediyeler takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz