Resmi ziyarete gitti, kucak dansı yaptırdı!

Seks skandallarıyla gündemden düşmeyen İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin bu haftaki Brezilya ziyareti sırasında yine rahat durmadığı ortaya çıktı.

Dansı yapan kızlardan birinin iddiasına göre, Berlusconi, Brezilya'da kaldığı otel odasında 12 dakikalık kucak dansı yaptırdı.

73 yaşındaki medya baronu milyarder başbakana resmi ziyareti için bulunduğu Brezilya'daki otel odasında kendisine özel bir kucak dansı ve pole dans (bir direk etrafında yapılan erotik dans) izledi.

YEREL BİR GÖSTERİYDİ!

Berlusconi'nin yardımcıları iddiayı reddedip, etkinliği 'kısa ve yerel bir dans gösterisi' diye niteledi. Ancak Brezilyalı bir internet sitesi 28 yaşındaki Alexandra Valenca adlı dansçılarından birinin o gece için tutulduğunu ve şov için 2 bin TL'den fazla ödendiğini gösteren hesap makbuzunu yayınladı.

Reklam
Reklam

PARTİ BÜTÜN GECE SÜRDÜ

Dansçı Valenca da, "Bizi kiraladılar ve İtalya'da haftada iki kez yayınlanacak bir TV şovu için dansçı arandığını söylediler. Onun (Berlusconi) bizi biraz dans ederken görmek istediği söylendi. Berlusconi çok çekiciydi. Brezilyalı dansçıları İtalya'ya götürmek istediğini söyledi. 12 dakika süren kucak dansı ve pole dans şovu yaptık. Ben kalmadım, ama parti bütün gece sürdü" diye konuştu.

Özel dans seansı, pazartesi günü Berlusconi ve Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva arasındaki görüşmelerden sonra San Paolo'daki Hotel Tivoli'de gerçekleşti.

Berlusconi'nin makamı ise, İtalyan liderin o akşam heyetiyle birlikte Brezilya'daki İtalyan işadamlarının verdiği yemeğe katıldığını söyledi.

Berlusconi, işadamlarıyla olan toplantısında unutkanlığını, "Otelde garson kızla sevişmek istedim, 'Bir saat önce seviştik sayın başbakan' dedi" sözleriyle anlatarak gündeme gelmişti.