Ressam Gülcan Sarıoğlu'nun Sakin Sergisi Konak'ta

Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Sanat Merkezi, sanatseverler ile sanatçıları buluşturmaya devam...

Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Sanat Merkezi, sanatseverler ile sanatçıları buluşturmaya devam ediyor. Merkez sergi salonunda ressam Gülcan Sarıoğlu’nun yağlı boya çalışmalarından oluşan sergi İzmirli sanatseverleri biraraya getirdi. Açılışı Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan tarafından yapılan sergide sanatçıyı ailesi, sevenleri, dostları ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.

"İçimden geleni tuvale yansıtıyorum. Genelde soyut resimler ortaya çıkıyor” diyen Ressam Gülcan Sarıoğlu, eserlerinde; güzelliği, sevgiyi, sakinliği anlatmaya çalıştığını söyledi. 20 yıllık sanat hayatına pek çok kişisel ve karma sergi sığdıran sanatçı, çalışmalarını kendi atölyesinde sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Yağlı boya çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, keyifli bir sergi izlediğini söyledi: "Yüreğinizden geçen sevgiyi, sadeliği, durgunluğu çok güzel yansıtmışsınız." Sanatçı Sarıoğlu da, eserlerini sanatseverlerle buluşturduğu için Başkan Tartan’a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: