Ressam Seyfettin Soysal Mezarı Başında Anıldı

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen ressam Seyfettin Soysal (56), ölümünün 2. yılında mezarı başında anıldı.

Şarkışla ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen ressam Seyfettin Soysal (56), ölümünün 2. yılında mezarı başında anıldı. Yıldırım Mezarlığı'ndaki anmada, Soysal'ın yakınları ve ziyaretçiler mezara karanfil bıraktı. Duaların okunmasının ardından konuşan Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Soysal'ın Şarkışla için çok büyük projeler ve işler yaptığını belirterek, onu unutmayacaklarını söyledi. Şarkışla Ozanlar ve Şairler Derneği Başkanı Bülent Fırat da Soysal’ın on parmağında on marifet olduğunu ifade ederek, "O'nu rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: