Ressam Vildan Ezik, 4. kişisel sergisini Nilüfer'de açtı

Ressam Vildan Ezik’in ‘Bahar’ temasını işlediği yağlı boya resim sergisi Nilüfer’de açıldı. 4. kişisel sergisini...

Ressam Vildan Ezik’in ‘Bahar’ temasını işlediği yağlı boya resim sergisi Nilüfer’de açıldı. 4. kişisel sergisini açan Vildan Ezik’in eserleri büyük beğeni topladı.
Konak Kültür Evi’nde sanatseverlerle buluşan Ezik’in eserleri büyük beğeni topladı. Bahar temasının ele alındığı yağlı boya resim sergisinde 29 eser sanatseverlerin izlenimine sunuldu. 13 Ekim’e kadar izlenebilecek serginin açılışına katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eserlerini Nilüferlilerle buluşturduğu için Ezik’e teşekkür etti.
Toplumların gelişiminde sanatın ve sanatçının öneminin büyük olduğunu kaydeden Bozbey, “Nilüfer Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız. Kültür ve sanata verdiğimiz önem ortada. Nilüfer’in, kültür sanat başkenti olması için elimizden geleni yapıyoruz. Böylesine güzel eserleri bizlerle buluşturduğu için Vildan Ezik’i yürekten kutluyorum.” dedi.
Ressam Vildan Ezik de Nilüfer Belediyesi ve Başkan Mustafa Bozbey’e verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Vildan Ezik, daha sonra Başkan Bozbey’e eserleri hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz