Restorant Sahiplerinin Tabancalı Kavgası: 1 Ölü, 1 Yaralı

ADAPAZARI Olay, saat 01.00 sıralarında Çark Caddesi’nde bulunan bir işhanının üst katında meydana geldi. Restoran işleten Gültekin Arma ile İsmail Gümüş, gürültü konusunda tartıştı.

ADAPAZARI Olay, saat 01.00 sıralarında Çark Caddesi’nde bulunan bir işhanının üst katında meydana geldi. Restoran işleten Gültekin Arma ile İsmail Gümüş, gürültü konusunda tartıştı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 'Gökova Restaurant' sahibi Gültekin Arma vücuduna isabet eden 6 kurşunla, diğer restoran sahibi İsmail Gümüş ise, 2 kurşunla yaralandı.
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Gültekin Arma kurtarılamazken olaya karışan diğer restaurant sahibi 3 şüpheliyle birlikte gözaltına alındı. Polis firarda bulunan bir kişiyi arıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: