Resul Dindar, Kastamonu’da Üniversite Öğrencileriyle Buluştu

Resul Dindar, 9 kişilik dev kadrosuyla Kastamonu Üniversitesi (KÜ) öğrencilerine konser verdi.Bir düğün salonunda verilen...

Resul Dindar, 9 kişilik dev kadrosuyla Kastamonu Üniversitesi (KÜ) öğrencilerine konser verdi.

Bir düğün salonunda verilen konsere çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Karadenizli ünlü sanatçı Resul Dindar’ı Kastamonu’ya getiren Kastamonu Üniversitesi Öğrenci Konseyi, başta üniversite öğrencileri olmak üzere Kastamonululara unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecenin açılışında konuşan Kastamonu Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Mustafa Deniz, Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek, eğitim-öğretim döneminin son günlerinde bozuk olan moralleri bir nebze olsun düzeltmek için böyle bir organizasyon düşündüklerini söyledi. Ayrıca Deniz, ülkenin bir gün kurtuluşa ereceğini ve güzel günler beklediğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Ardından Türkiye 1’incisi KÜ Hak Oyunları ekibi de gösteri yaptı. Ardından ünlü Karadenizli Türkücü Resul Dindar, alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Sahnede söylediği birbirinden güzel türkülere öğrencilerde yer yer eşlik etti.

Karadeniz’in güçlü seslerinden olan Resul Dindar, konserde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Salonu tıklım tıklım dolduran üniversiteli öğrenciler, birbirinden güzel türkülerle adeta kendilerinden geçtiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz