Reyhanlı Emniyetinden Broşürlü Uyarı

 Reyhanlı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, vatandaşları teknolojik hırsızlıklara karşı uyardı.

Reyhanlı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, vatandaşları teknolojik hırsızlıklara karşı uyardı. Toplum Destekli Polislik Büro ekipleri, teknoloji hırsızlık olaylarına karşı tedbir alınması amacıyla vatandaşlara broşür dağıtttı. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "Dikkat teknolojik hırsızlarının tuzağına düşmeyin" başlığıyla bastırılan broşürlerde, telefonla kendilerini polis, savcı, hakim olarak tanıtan kişilere itibar edilmemesi konusunda uyarılarda bulunuldu. Vatandaşlardan bu tarz durumlarla karşılasılması durumunda 155 Polis İmdat hattının aranması istendi. Polis ekipleri, ayrıca sosyal paylaşım sitelerinde kullanılan şifrelerin çalınarak söz konusu hesaplardan kişisel bilgilerin alındığını ve arkadaş listesinde bulunan kişilerle konuşulup yakın çevresinden borç para istendiğine dair tespitlerde bulunduklarını belirterek vatandaşları bu konuda daha dikkatli olması gerektiği uyarısında da bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: