Reyhanlı'da Enkaz Çalışmaları Yağmur Altında Sürüyor

Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki patlamada yanan araçlar, çekicilere bindirilerek kaldırıldı. Molozların kaldırılması ve temizlik çalışmaları devam...

Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki patlamada yanan araçlar, çekicilere bindirilerek kaldırıldı. Molozların kaldırılması ve temizlik çalışmaları devam ediyor.

Polis, CHP Genel Başkan yardımcıları Nihat Matkap ve Sezgin Tanrıkulu ile 10 milletvekilinin olay yerine geçmesine izin vermedi. Polis, ikinci patlamanın olduğu yere geçmek isteyen milletvekillerinin önüne barikat kurdu. Polisle CHP’liler arasında gergin anlar yaşandı. CHP’li milletvekili, barikatı açmak için uğraştı, sinirler gerildi. Bazı polisler biber gazına davrandı. Daha sonra sadece milletvekilleri patlamanın olduğu yere alındı.

Reklam
Reklam

Polis, güvenlik şeridi çekerek patlamaların olduğu yere vatandaşın ve gazetecilerin girmesine izin vermiyor. Yoğun yağmur altında enkaz çalışmaları devam ediyor. Patlamaların olduğu yerlere elektrik verilemiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: