Reyhanlı'daki Bombalı Saldırılar

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, Reyhanlı'daki bombalı saldırılara ilişkin, "50 vatandaşımız şehit olmuş. Edirne'deki vatandaşlarımız buna duyarsız kalmaz"

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, Reyhanlı'daki bombalı saldırılara ilişkin, "50 vatandaşımız şehit olmuş. Edirne'deki vatandaşlarımız buna duyarsız kalmaz" dedi.

Kahve, AK Parti Edirne Kadın Kollarınca düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Edirne'nin değişimiyle Türkiye'nin de değişeceğini söyledi.

Özellikle annelerin çözüm sürecine katkıda bulunabileceğini belirten Kahve, birilerinin süreci engellemeye çalıştığını söyledi.

Reyhanlı'daki bombalı saldırıları kınadığını ifade eden Kahve, "50 vatandaşımız şehit olmuş. Edirne'deki vatandaşlarımız buna duyarsız kalmaz. Kadınlar isterse Edirne'yi de Türkiye'yi de değiştirebilir. Kadınlar gerçekten isterse Edirne'deki yerel yönetim de dahil, bu milletin önünü tıkayan zihniyet de dahil her şeyi değiştirebilir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

-"Anneler ağlıyorsa, hiç kimse mutlu olamaz"

AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Melek Yürük de bir ülkede anneleri ağlıyorsa, hiç kimsenin mutlu olamayacağını ifade etti.

Çözüm süreciyle annelerin daha mutlu ve güler yüzlü olduğu bir Türkiye'yi inşa etmek için canla başla çalıştıklarını anlatan Yürük, "Annelerin yürekleri huzurla dolu olan bir ülke, dünyanın en müreffeh ülkesidir. O yüzden annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır. Kadınlarımız milletin gerçek anası olmak istiyorlarsa erkeklerimizden çok daha aydın ve faziletli olmaya çalışmalıdırlar" değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: