Reyhanlı'daki Bombalı Saldırılar

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, "Hatay hoşgörü kenti, bu hoşgörüyü hiçbir zaman kaybetmeyelim. Birlik ve beraberlik içerisinde Hatay'a sahip çıkalım"

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, "Hatay hoşgörü kenti, bu hoşgörüyü hiçbir zaman kaybetmeyelim. Birlik ve beraberlik içerisinde Hatay'a sahip çıkalım" dedi.

Antakya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabit Teksöz ve beraberindekiler, yakınında patlama meydana gelen Reyhanlı Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Şanverdi ile görüştü. Ziyaret sırasında hayatını kaybedenler için dua edildi.

Teksöz, patlamada hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Reklam
Reklam

İlçede meydana gelebilecek provokasyona izin vermeyeceklerini belirten Teksöz, kooperatif olarak her zaman Reyhanlıların yanında olduklarını söyledi.

-"Reyhanlı esnafı yaralarını sarmaya başladı"-

Belediye Başkanı Şanverdi ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Reyhanlı esnafı yaralarını sarmaya başladı. Kısa sürede hükümetimizin ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle yaralarımızı hızlı bir şekilde saracağız" dedi.

Hatay'ın yaşanan olayları en kısa zamanda atlatacağını belirten Şanverdi, şöyle devam etti:

"Hatay hoşgörü kenti, bu hoşgörüyü hiçbir zaman kaybetmeyelim. Birlik ve beraberlik içerisinde Hatay'a sahip çıkalım. Her gittiğimiz yerde birlik ve beraberlik mesajları verelim. Sivil toplum kuruluşlarından bunu istiyorum. Siyaseti bir kenara bırakalım çünkü şu anda birlik ve beraberlik günü. Kışkırtmalara, farklı düşüncelere meyil vermeyelim."

Konuşmaların ardından Teksöz, Şanverdi'ye Türk bayrağı verdi.

Daha sonra Teksöz ve beraberindekiler esnafa Türk bayrağı dağıttı.

Muhabir: Lale Köklü / Volkan Kaşik

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz