Riccon İlhan Doğan Müsiad’da

MÜSİAD Konya Şubesi’nde ABD Başkanı Obama’nın Türk danışmanı olarak bilinen Riccon İlhan Doğan, “Beden Dili...

MÜSİAD Konya Şubesi’nde ABD Başkanı Obama’nın Türk danışmanı olarak bilinen Riccon İlhan Doğan, “Beden Dili ve Düşünce Okuma Tekniği” konusunda seminer verdi.

MÜSİAD Konya Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Lokman Koyuncuoğlu, “MÜSİAD Konya Şubesi çeşitli etkinliklerle farklı konuları 20 yıllık bir gelenekle ele alır. Bu hafta farklı bir konuğu ağırlıyoruz. Çağımız iletişim çağı, iletişimin her alanı insanlar için önemli. Artık sosyal medyanın çok güçlü olduğu bir döneme gidiyoruz. Klasik medya anlayışından, sosyal medya anlayışına geçilen bir dönemdeyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmasının ardından Riccon İlhan Doğan’ın seminerine geçildi. İnteraktif bir ortamda geçen seminerde Doğan, “Düşünce okuma tekniği konusunda eğitim veren Dünya’daki 3 kişiden biriyim. İnsanın beden dili kendini ele verir. Beden dilimizle farkındalığı yakalamak çok önemli. Yaşamak, çalışmak ve yemek zorundayız. Ölmeyecek gibi yaşamak çok tehlikelidir. Dost sohbeti mutluluk verir. Art niyetli insanlar yaşamdan zevk alamaz. Mücadele etmeliyiz. Hayata pozitif bakmanın sizlerin iş yaşantısında önemli bir etkisi olacaktır” şeklinde konuştu.

Seminer boyunca çeşitli düşünce okuma teknikleri, güven ve yaşamda karşılaşabileceğimiz zorlukların yenme konusunun önemine değinen İlhan Doğan, bunlarla nasıl mücadele edileceğinin uygulamalı olarak eğitimini verdi. Katılımcıların beğenisini toplayan seminerin ardından MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, Riccon İlhan Doğan’a günün anısına tablo hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: