Rıdvan Büyükdeğerli Kastamonu'yu Temsil Edecek

Bozkurt Ortaokulu Matematik Öğretmeni Rıdvan Büyükdeğerli'nin, 24 Kasım kutlamalarında Kastamonu'yu temsil edeceği bildirildi.

Bozkurt Ortaokulu Matematik Öğretmeni Rıdvan Büyükdeğerli'nin, 24 Kasım kutlamalarında Kastamonu'yu temsil edeceği bildirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarına Kastamonu'dan katılacak il temsilcisi öğretmen olarak, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, Bozkurt Ortaokulu Matematik Öğretmeni Rıdvan Büyükdeğerli seçildi.

Ankara'da, 23-25 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan kutlamalarda Kastamonu'yu temsil edecek olan Büyükdeğerli'nin, bu yıl ki "Bu Benim Eserim" proje yarışmasında Türkiye birincisi olan Fatih İlköğretim Okulu 8. Sınıf Öğrencisi Buse Toprak'ın "Buserang" isimli Matematik projesinin danışmanlığını yaptığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ümit Yorulmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: