Rıdvan Dilmen: Burak Yılmaz'a Beşiktaş'ı sordum

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında Beşiktaş'ın Adanaspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadeleyi değerlendirdi.

DEPLASMANI OLMAYAN TAKIM

Deplasmanı olmayan tek takım Beşiktaş. Adanaspor topun arkasından koşmaktan yoruldu bugün. Penaltılar doğru bence.

KIRMZIYI VERİRİM, EVDE PİŞMAN OLURUM

Hakem gelişinden dolayı attı Bekir'i. Atiba bağırdığından dolayı Bekir atıldı. Geçen hafta pozisyon kırmızı kart. Ben hakem olsam kırmızı kart veririm Bekir'in pozisyonuna. Ancak eve gidince pişman olurum.

ATINÇ'IN YERİNDE MARCELO OLSA...

Beşiktaş 6 -7 olacak maçı 2-1 bitirdi. Penaltı olmasa Beşiktaş çok rahat 3 - 4 yapardı. Atınç'ın pozisyonunda Marcelo müdahale yapmazdı.

Reklam
Reklam

SİSTEME SADIK KALMAK İÇİN...

Ömer Şişmanoğlu ve Cenk santrafor. Olcay'ın formsuzluğu ve Kerim'in formsuzluğu nedeniyle Cenk kanat gibi başlıyor ancak oyun içinde Aboubakar'ın yanına gidiyor. Şenol Güneş sistemine sadık kalmak için Cenk'i kullanıyor.

TALISCA, GELDİĞİNDE SORUN OLACAK

Cenk forvet oynamak istiyordur. Cenk Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda kanat oynuyor. Uluslararası maçlarda Cenk'in kanat oynaması zor. Cenk'i 2. santrafor olarak kullanıyor. Talisca geldiğinde bir sorun olacak.

ABOUBAKAR KÖTÜ VURDU, GOL OLDU

Golde Aboubakar kalecinin soluna vurmak istedi. Ancak kötü vurdu ve gol oldu. Hakem Bekir'e penaltı pozisyononunda sarı kart verseydi. Atiba yaptığı faulden sonra direkt kırmızı kart göstermezdi.

CENK VE ABOUBAKAR'I KAYBETMEMEK İÇİN...

Olcay formsuz. Kerim'i hiç düşünmemesi ilginç. Cenk ve Aboubakar'ı kaybetmemek için Olcay oynamıyor. Olcay formsuzken Cenk'i kaybetmek istemiyor. formayı Olcay verdi. Şenol Güneş onunla başladı lige ama sonra formayı kaptırdı.

Reklam
Reklam

ABOUBAKAR, BURAK YILMAZ GİBİ

Beck pozisyon bilgisi ve tecrübesiyle sol bekte oynadı. Aboubakar savunma arkasına Burak Yılmaz gibi kaçıyor. Ancak vuruş kalitesi çok iyi değil. Bazen çok iyi oynuyor bazen çok kötü. Çok etkili ancak daha fazla gol atması lazım.

BEŞİKTAŞ'TA CİDDİ PROBLEMLER VAR

Beşiktaş ciddi bir kadro değiştirdi. Beşiktaş'ta ciddi problemler var ancak yoluna devam ediyor. Beşiktaş'ın Atiba'dan sonra en önemli oyuncus Tosiç'tir, battaniyeye sarmak gerekir. Sol bek ve stoper oynar.

GÜNEŞ, 'ADANA'YI BİR ŞEKİLDE YENERİZ' DEMİŞTİR

Bugünkü kadronun sebebi, Şenol Güneş rakip Adana'yı biz bir şekilde yeneriz demiş. O yüzden bu kadroyla geldi. Rotasyonun sebebi Adana, Başakşehir olsa böyle çıkmazdı.

ADANASPOR'UN İYİ TRANSFER YAPMASI LAZIM

TFF 1. Lig ve Süper Lig arasında uçurum var. Yabancı kontenjanından dolayı. Süper Lig'e çıkanlar sıkıntı yaşıyor. Adanaspor'un devre arasında iyi transfer yapması lazım. Süper Lig'den düşmek kolay. Adanaspor zaten ligdeki asansör takımlardan bir tanesi.

Reklam
Reklam

BEŞİKTAŞ, 4 MAÇI KAYIPSIZ GEÇERSE FORSE EDER

Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe kazanamasa da Süper Lig'de yoluna devam eder. Ciddi bir kredisi var lig için. Beşiktaşlı futbolcular derbi berabere bitsin isteyeceklerdir. Beşiktaş'ın kazanması derbinin stratejisini ve temposunu etkiledi. Beşiktaş 4 maçlık periyodu kayıpsız geçerse Avrupa'da yoluna devam eder ve ligi forse eder.

SOSA VE GOMEZ'İN GİTMESİ OĞUZHAN'I ETKİLEDİ

Oğuzhan geçen yıl öyle oynadık ki bugün Oğuzhan'ı çok beğenmedim. Sosa ve Gomez'in gitmesi onu etkiledi ve sakatlık onu etkiledi. Oğuzhan'da Milli Takım'da iyi oynayacaktır şuana kadar Mili Takım'da bekletini altında. Benim de beklentimin altında.

GÖKHAN GÖNÜL, KENDİNİ TOPARLADI

Atiba ve Marcelo sezon Beşiktaş'ın en iyi iki oyuncusu. Gökhan Gönül iyi geliyor. Fiziğini toparladı. Kendini toparladı.

QUARESMA, TEKNİK DİREKTÖRÜ İÇİN ÇOK ZOR

Q7, teknik Direktör için çok zor bir oyuncu. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Olgunlaşınca Beşiktaş'ın kültürüne ayak uydurmak zorunda kaldı. Ronaldo'nun disiplini Q7'de olsa dünya çapında yıldız olurdu. Ben hala tam performansla oynadığını düşünmüyorum. Kapasitesinin çok altında oynuyor.

Reklam
Reklam

BURAK YILMAZ, BEŞİKTAŞ...

Burak Yılmaz ile görüştüm. Bana, Beşiktaş ile ilgili bir şey söylemedi.

BEŞİKTAŞ'IN, TÖRE'YE İHTİYACI VAR

Gökhan Töre'ye Beşiktaş'ın ihtiyacı var. Q7 nasıl döndüyese Gökhan daha iyi döner. Beşiktaş'a dönerse faydalı olur. Beşiktaş'ın Gökhan'a ihtiyacı var.

Anahtar Kelimeler: