Riga Boya Tarsus Takımlarına Forma Reklamı Verdi

Sporun hemen hemen her alanında desteğini sürdürmeye devam eden Riga Boya, Spor Toto 2. Ligi...

Sporun hemen hemen her alanında desteğini sürdürmeye devam eden Riga Boya, Spor Toto 2. Ligi Kırmızı Grubu takımlarından Tarsus İdman Yurdu ve Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Tarsus Belediyespor’a forma sponsoru olmak için sözleşme imzaladı.

İlk olarak Burhanettin Kocamaz Stadında Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık’la protokol imzalayan Riga Boya Genel Müdürü Muhammet Tuncel, Tarsus İdman Yurdu'na sponsor olmaktan mutlu olduklarını amaçların sporun renklerin kardeşliği olduğunu söyledi. Tuncel, “Cumhuriyetle yaşıt kulübümüz Tarsus İdman Yurdu’na sponsor olmak için buradayız ve bundan da mutluyuz. TİY başarısına ortak olabilmek ve bu başarıda bir nebze de olsa bizimde bir katkımızın olması gerçekten çok güzel. İnşallah daha güzel, daha yüksek hedefler ve başarılar içinde hep birlikte çalışacağız” dedi

Reklam
Reklam

Renklerin kardeşliğinin sağlanması gerektiğini vurgulayan Tuncel, ”Bizim işim boya. Hergün yüzlerce renkle uğraşıyoruz. Renklerle yatıp, renklerle kalkıyoruz ve biz renklerin kardeşliği için çalışıyoruz. Adana’dan dünyayı boyuyoruz” şeklinde konuştu.

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık ise, Riga Boya’nın güzel bir davranış sergilediğini, Tarsuslulara örnek olduğunu söyledi. Akdağcık, “Tarsus’ta kazanan iş adamlarının kentin tek profesyonel takımına destek vermesini istiyoruz. Tarsus İdman Yurdu’na Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın desteği dışında destek yok. Riga Boya yöneticilerine bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kentin 2 güzide takımına destek veren Riga Boya yöneticilerine teşekkür etti. Kocamaz, “Tarsus Belediyespor ve TİY isimlerinde söz ettiren iki takımızdır. Spor kulüpleri çok zor durumdalar. Sağolsun Riga Boya takımlara bir katkı sağlıyor. Bu anlaşmaların iki takımıza ve Riga Boya’ya hayırlı olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Tarsus İdman Yurdu’nda yapılan sözleşme sonrası Mehmet Çelebi Spor Salonunda Tarsus Belediyespor için anlaşma imzalandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: