Ring Filmindeki O Korkunç Kız Şimdi Nasıl Görünüyor?

Hepimizi yerinde hop oturup, hop kaldıran, geceleri kabuslarımıza giren, sırılsıklam televizyonlardan geçen, bize film boyunca bir rahat nefes aldırmayan ünlü korku filimi Ring' de ki Samara' yı herkes hatırlıyordur. Peki size film 2002'de çekilmişti ve üzerinden tam 13 sene geçmiş dersem, Samara şimdilerde neye benziyor merak etmez misiniz?

'Ring' filminin korkunç ötesi ana karekterinin adı Samara Morgan'dı. Hepimizin hatırlayacağı üzere simsiyah uzun saçları, sırılsıklam, yırtık pırtık elbisesi, korkunç suratı ve oralardan buralardan kıvrıla kıvrıla çıkıp duran o kızın gerçek adı Daveigh Chase ve o artık 25 yaşında. Kariyerine oyunculukla devam eden Chase en son Big Love adlı TV dizinde rol almış. Aynı zamanda Disney' in 'Lilo & Stitch' filminde Lilo karekterini seslendirmiş. Ve her şeyden önemlisi artık Samara' ya hiç ama hiç benzemiyor.

Reklam
Reklam

Nevada doğumlu oyuncu aynı zamanda çok başarılı bir şarkıcı ve dansçıymış. Tabi biz o zamanlar yüzünü örten korkunç uzun siyah saçlarından bu cevherleri görememiş olmalıyız.

Gördüğünüz gibi akça pakça güzel bir genç bayan artık kendisi. Son zamanlarda boş zamanlarını karanlık kuyularda geçirmek yerine sörf yaparak ve ata binerek değerlendiriyormuş.

Ama yine de 2002 yılında 'Halka' filmindeki performansıyla Mike Myers, Colin Farrell, Willem Dafoe ve Daniel Day-Lewis gibi ünlü oyuncuları geride bırakarak, tam 12 yaşındayken MTV Müzik Ödülleri'nde en iyi kötü karekter ödülünü kazanmıştı. Bence hakkıyla kazanılmış bir ödüldür, malum hala Samara karakteri korku filmi sıralamasında ilk 10'a girer.