RİSİAD: Öğrenciler müşteri değil, misafirimizdir

Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği (RİSİAD) Başkanı Mustafa Külünkoğlu, 2011-2012 yılı eğitim öğretim döneminin...

Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği (RİSİAD) Başkanı Mustafa Külünkoğlu, 2011-2012 yılı eğitim öğretim döneminin başlamasıyla ilgi bir açıklama yaptı. Külünkoğlu, "Şehre okumak için gelen öğrencilerin birer müşteri gibi değil birer misafir gibi görmeliyiz." ifadesini kullandı.
Mustafa Külünkoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Rize Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilere ve esnafa seslendi. Üniversitenin her geçen gün büyüyerek gelişmesini sürdürdüğüne işaret eden dernek başkanı, öğrenci sayısının da 13 bini bulduğunu belirterek, şunları ifade etti:
"Özellikle ilimize il dışından gelen öğrencilerimiz bizim misafirimizdir. Bu öğrenciler dışarıda şehrimizin tanıtımını yapacak birer turizm elçileridir. Unutmayalım ki her öğrencinin ailesi ve arkadaşları okuduğu süre içerisinde şehrimize gelip onları ziyaret edeceklerdir. Şehrimizin onlarda bıraktığı izlenim yaşamlarının diğer dönemlerinde de devam edecektir. Ayrıca bu öğrenciler şehrimizin ekonomisine ciddi katkı sağlamaktadır. Bu nedenle şehrimiz insanı özellikle de esnafımız misafirperverliğini daha fazla göstermesi gerekiyor.
Üniversite öğrencilerimiz de kendilerini evlerinde gibi hissetmeliler. Hepiniz ailelerinizden ayrılarak okumak için Rize’ye geldiniz. Okuduğunuz bölümleri kazanmak için büyük çaba sarf ettiniz. Okullarınızı bitireceğiniz süre zarfında Rize’de evinizdeki kadar rahat etmeniz için gerekli ortama sahipsiniz. Rize’de okuduğunuz sürece tüm ihtiyaçlarınızı buradan temin edebilir, alışverişlerinizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz