Rıza Çalımbay: Çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe’nin oyunun skorunu değiştirebilecek kaliteli futbolculara sahip olduğunu belirterek, sarı...

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe’nin oyunun skorunu değiştirebilecek kaliteli futbolculara sahip olduğunu belirterek, sarı – lacivertli takım karşısında çok iyi mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.
Dün akşam saatlerinde İstanbul’a gelen ve bugün de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Spor Toto Süper Lig’de yarın Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, Cihan Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu.
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ilk yarıda Fenerbahçe’yi 2 - 0 yendikleri maçın hatırlatılması üzerine, “O maç bizim için çok önemliydi. Fenerbahçe’nin o zamana kadar yenilmezlik serisi vardı. Ama şu anda da yine öyle sahasında yenilmeyen tek takım. Fenerbahçe çok iyi bir takım. Deplasmanda farklı kendi evinde farklı bir takım. Bizim oynayacağımız maç zor bir maç olacak. Çok iyi bir şekilde mücadele etmemiz, ofansta hem de defansta iyi konsantre olmamız gerekiyor. Çok kaliteli, oyunun skorunu her an değiştirebilecek oyunculara sahipler. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Bunun da bilincindeyiz. Çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.
Yarınki karşılaşmanın Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle kadın ve çocukların izleyecek olmasıyla ilgili olarak da Çalımbay, “Seyircisiz oynanacağına böyle oynanması daha güzel. Çocuklara ve bayanlara ne kadar değer verildiğini gösteriyor. Onların da kendileri için maç ayrılıyor bu da güzel bir şey. “ şeklinde konuştu.
Çalımbay, son olarak devam etmekte olan şike davasıyla ilgili de “Hayırlısı olsun. Ben inşallah iyi bir şekilde biteceğini düşünüyorum. Biz herşeyimizi sahada verdik. Bizim işimiz sahada. Biz teknik direktörler olarak, takımımızı bu olayların dışında tutmaya çalıştık. İnşallah Türk futbolu adına herşey en iyi şekilde biter. “ diye konuştu.

Reklam
Reklam

ERMAN KILIÇ: FENERBAHÇE MAÇI BİZİM İÇİN İYİ BİR FIRSAT
Sivasspor’un son haftalardaki yükselişinde önemli rol oynayan yetenekli futbolcu Erman Kılıç ise “Bizim için çok önemli bir maç. Hedefimiz play-off oynamak. Hedeflerimiz doğrultusunda gitmek için Fenerbahçe maçı bizim için iyi bir fırsat. Bu maçı da en iyi şekilde atlatıp, Gençlerbirliği maçına en iyi şekilde çıkmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz